Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، امسال حدود چهار هزار نفر از دختران و پسران شهرستان ساوه با اتمام پایه نهم و انتخاب رشته مورد علاقه شان، در دبیرستان‌ یا هنرستان‌ ادامه تحصیل خواهند داد.

هدایت تحصیلی مسأله اصلی دانش آموختگان پایه نهم است و براساس سند تحویل بنیادین آموزش و پرورش باید دانش‌آموزان به سمت رشته‌های مهارت محور هدایت شوند اما همچنان انتخاب رشته‌های فنی برای بسیاری از خانواده‌ها حالت اجبار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این روزها بازار انتخاب رشته دانش آموزانی که پایه نهم را به اتمام رسانده اند، داغ است و این موضوع به دغدغه جدی خانواده‌ها تبدیل شده که برای کسب رضایت فرزند خود دست به هر کاری حتی پرداخت هزینه‌های هنگفت به مراکز مشاوره غیرمجاز و یا ثبت نام در مدارس غیردولتی با وجود ضعف بنیه مالی، می‌زنند.

علاقه به یک رشته خاص از یک سو و اجبار در هدایت تحصیلی سبب شده تا برخی دانش‌آموزان بعد از سال دهم مجددا تغییر رشته دهند در حالی که بهترین مشاور برای انتخاب رشته، خود دانش‌آموز است که با در نظر گرفتن علاقه شخصی و مطالعه در مورد رشته موردنظر، انتخاب کند.

ملاک اصلی در انتخاب رشته توانمندی دانش آموز است؛ با مراکز غیرمجاز مشاوره برخورد می شود

این موضوع سبب شد که پای صحبت مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه بنشینیم تا ضمن تبیین اهمیت انتخاب رشته مناسب و نقش این انتخاب در آینده دانش‌آموزان، راهکار عملی در این زمینه ارائه شود.

«ابراهیم فراشیانی» در این خصوص به ایرنا گفت: براساس هدایت تحصیلی در دوره اول متوسطه و در سال‌های هفتم، هشتم و نهم براساس نمرات برخی از دروس و علاقه دانش آموز (تست رغبت) تعیین می‌کند که آنها در دوره متوسطه دوم در چه رشته‌هایی توان تحصیل را دارند.

وی بیان کرد: انتخاب رشته درست بسیار حائز اهمیت است زیرا علاوه بر توازن در رشته‌های مختلف، دانش آموز براساس توانایی خود انتخاب رشته می‌کند.

به گفته مدیر آموزش و پرورش شهرستان ساوه، با انتخاب رشته درست می توان از هدررفت انرژی، سرمایه انسانی و ملی جلوگیری کرد و این مهم باید در اولویت قرار گیرد.

فراشیانی ادامه داد: مشاورین مدارس بیشترین نقش را در هدایت تحصیلی دانش آموز دارند و در مدارس متوسطه اول حضور مشاور الزامی است.

وی عنوان کرد: در بحث هدایت تحصیلی مرکز مشاوره خصوصی مشاهده نشده است هر چند در مدارس مشاوره رایگان ارائه می‌شود و در اداره آموزش و پرورش نیز حوزه مشاوره از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

فراشیانی عنوان کرد: در صورت مشاهده مرکز غیرمجاز با آنها برخورد قانونی خواهد شد و راهکار آموزش و پرورش در این زمینه تخصیص مشاور رایگان در مدارس است که هم اکنون تمام مدارس متوسطه اول مشاور دارند.

وی بیان کرد: به خانواده‌ها و اولیاء دانش آموزان توصیه می‌شود که برای مشاوره هدایت تحصیلی به مشاوران مدرسه محل تحصیل فرزند مراجعه کنند.

در شهرستان ساوه ۵۴ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف مشغول به تحصیل هستند.

برچسب‌ها ساوه مشاوره وزارت آموزش و پرورش هدایت تحصیلی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ساوه مشاوره وزارت آموزش و پرورش ساوه مشاوره وزارت آموزش و پرورش هدایت تحصیلی آموزش و پرورش هدایت تحصیلی شهرستان ساوه انتخاب رشته دانش آموزان دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۶۴۳۰۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان


به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، محمد جمالی آرند در نخستین کارگروه تولید، ساماندهی، نظارت و توزیع لباس فرم دانش آموزان استان درسال تحصیلی جدید با بیان اینکه چنانچه لباس فرم امسال دانش آموزی مرتب و قابل استفاده مجدد در سال تحصیلی جدید باشد افزود: در این صورت اجباری برای خرید و تهیه لباس فرم جدید نیست.
وی اضافه کرد: بر اساس دستورالعمل ساماندهی و نظارت بر تهیه و توزیع پوشاک دانش آموزان، هیچ مدیر مدرسه‌ای مجاز نیست با تولید کننده و یا فرد خیاط برای تولید و تهیه لباس فرم دانش آموزان انعقاد قرارد بکند و به اجبار دانش آموز و یا اولیاء آن را به خیاط مورد نظر خود معرفی کند.

دیگر خبرها

  • ۲۵۰۰ دانش‌آموز نیازمند از کمک‌ هزینه تحصیلی بهره‌مند شدند
  • دورهمی دانش آموزان و دبیران ۲۹ سال پیش در میبد
  • جزئیات نام آزمون جهش تحصیلی دانش‌آموزان + شرایط و نحوه بررسی صلاحیت‌های هوشی
  • تشریح جزئیات جهش تحصیلی دانش‌آموزان
  • اجباری نبودن لباس فرم برای دانش آموزان
  • شهریه دانش‌آموزان چهار دهک اول در مدارس سمپاد رایگان است
  • برخورد قانونی با معلم بلاگر‌ها در مدارس
  • تحصیل این عده از دانش‌آموزان در مدارس سمپاد رایگان است
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • قبولی ۱۶ دانش آموز سمپاد مناطق محروم در کنکور سال گذشته